Unibet Bingo Recension

Bingo har varit en stor favorit hos svenska folket under många år. Det går att spela på en mängd olika ställen såsom i bingohallar, på TVs Bingolotto och online. Idag finns det över 100 olika svenska bingosajter att spela på. Unibet bingo är en av Europas största bingosajter och erbjuder flera olika bingotyper. De har även ett lojalitetsprogram som garanterar spännande priser och bonusar för alla spelare.

Så spelar du bingo online

För att komma igång med bingo online behöver man registrera sig och göra en insättning på sajten. Därefter får spelaren bingobrickor till 90-bollarsbingo, 75-bollarsbingo eller en variant av 75-bollarsbingo. En stor fördel med att välja nätbingo är att det är lätt att lära sig och kräver minimalt med arbetsinsats. Bingospelandet sköts av det automatiska systemet som kryssar i rätt nummer åt spelaren, vilket öppnar för möjligheten att spela några av sidospelen, till exempel spelautomater eller keno.

Lojalitetsprogram ökar vinsten

unibet logoLojalitetsprogrammet är en nivåbaserad bingo bonus som finns på Unibet Bingo. Det innebär att spelaren samlar lojalitetspoäng och klättrar i nivåerna genom att köpa bingobrickor, spela sidospel, delta i chatten och på annat vis engagera sig på sidan. För varje uppnådd lojalitetsnivå får spelaren free spins på lojalitetshjulet som garanterar vinst. Bingo online på Unibet ger därmed spelaren möjlighet till lojalitetsbelöningar i form av kontanter, minispel free spins, kuponger och cash-jackpotter.

Bingoplattformen för alla

Unibet bingo startades med tanken att skapa en lätthanterlig bingoplattform för alla. Den består av flera olika sorters bingospel och är en av Sveriges största bingosajter. Det är enkelt att registrera sig och spelandet sköts av ett automatiskt system som innebär att spelaren kan ägna sig åt annat under tiden bingonumren dras. Unibet bingo väljer att belöna spelare som engagerar sig i sajten genom sitt nivåbaserade lojalitetsprogram. När spelaren deltar i aktiviteter såsom att köpa brickor, kuponger, spela sidospel, delta i chatt och andra liknande aktiviteter belönas spelaren med lojalitetspoäng . När spelaren samlat tillräckligt många poäng och stiger i nivå får spelaren free spins på lojalitetshjulet som garanterar vinst varje gång. Vinsterna består bland annat av kontanter och free spins, men kan under specialerbjudanden även komma i form av resor eller elektronikprylar.