The Wild Chase Slot

Spelutvecklaren Quickspin har släppt ett nytt spel, nämligen The Wild Chase. Här får du, precis som spelets namn antyder, jaga vinsten och ha kul under tiden. Spelet är av typen slot med ett snyggt tema inspirerat av spionfilmer. Du hittar dessutom mycket givande bonusfunktioner samt möjlighet till att femdubbla din vinst.

Ge dig ut på actionfyllt äventyr

I The Wild Chase jagar du minst tre symboler på rad, men gärna ännu fler, för att få chans till vinst. Spelet är utrustat med en respin-funktion som gör att dina vinnande kombinationer fästs på hjulen och aktiverar ett nytt snurr. Dessa spins fungerar nästan som bonus eller free spins då de ger dig större möjligheter att kamma hem en vinst.

Ytterligare symboler som ger spins och bonus

Förutom de respins vi redan talat om kan du även få upp både bonussymbol och wildsymbol. Bonussymbolen, som passande nog är utformad som ett lås till ett kassaskåp, ger dig möjlighet att låsa upp hela tio free spins. Under denna bonusrunda är det dessutom garanti på en wildsymbol. Den kan fungera som ersättningssymbol, men den har även möjlighet att multiplicera din vinst hela fem gånger.

Stor möjlighet till vinst i snyggt spel

Gillar du när det går snabbt och är lite action när du spelar? Då är The Wild Chase verkligen för dig. Tack vare smarta bonusfunktioner är chanserna till vinst stor. Wildsymbolen ger dig till och med möjlighet att multiplicera din vinst. Vi får heller inte glömma grafiken som för tankarna till gamla tiders spionfilmer. Den är både snygg och ger dig rätt känsla när du spelar.