Starmania

Från NYX/NextGen kommer Starmania som är en slot för dig som siktar mot stjärnorna. Spelet har en RTP på hela 97,87 % och en volatilitet som är medellåg vilket innebär att vinsterna duggar tätt. Det är en klassiskt uppbyggd slot med fem hjul, tre rader och tio fasta vinstlinjer. Förutom de goda vinstchanserna finns det är möjlighet att vinna free spins.

Symboler och tema

De symboler som finns i Starmania är alla olika typer av färgglada stjärnor, förutom wild- och scattersymbolen. Temat är såklart rymden även om stjärnorna inte ser ut som de som finns på himlen utan snarare som kungliga ordnar. Ju större stjärna, desto mer ger den i betalning. Spelet har en wild-symbol som har texten wild och när den dyker upp kan den ersätta alla andra symboler. Det finns även en scatter-symbol som det står bonus på.

Free spins i Strarmania

För att vinna free spins krävs det att du får tre stycken av symbolen det står bonus på, då vinner du tio frispel. Under dina gratis snurr så finns det även staplade wilds med på spelplanen vilken ökar dina vinstchanser. Det ska tilläggas att wilds enbart förekommer på hjul två, tre och fyra. Du kan vinna flera omgångar med gratis snurr om du har tur.

Extra vinstchans med kvitt eller dubbelt

Maxvinsten i Starmania är 500 gånger din insats och som mest kan du spela för 500. Efter varje vinst finns chansen att spela kvitt eller dubbelt och det fungerar på samma vis som i de flesta andra slots att du väljer spelkort och om du tror att det är ett rött eller svart. Du kan även välja att spela på hjärter, spader, ruter och klöver. Starmania är en enkel och rolig slot där vinsterna inte är så stora men å andra sidan så trillar de in otroligt ofta.