Spinions Beach Party

Spinions Beach Party är en färgglad videoslot där du har chansen att vinna både free spins och re-spins. Det är ett ovanligt enkelt spel där 25 stycken vinstlinjer redan är utsatta på planen. Du kan som mest spela för 25 mynt per snurr och då har du chansen att ta hem spelets jackpott på 500 mynt.

Hur får man free spins?

För att vinna free spins måste du få tre symboler av spelets scatter där det står ”Bonus club”. De ska landa på hjul ett, tre och fem och då vinner du tio free spins. Under dina gratissnurr så förekommer sticky wild som innebär att symbolerna är låsta i sin position under resten av bonusomgången. Det är spelets wild-symbol som agerar som sticky wild under dessa omgångar.

Quikspin en populär spelutvecklare

Spinions Beach Party är skapat av spelutvecklaren Quikspin och är en av deras många populära online casino-spel. Det här spelet är absolut värt att prova på ifall du tidigare har spelat något av Quikspins tidigare slots. För att inte tala om de oändliga möjligheterna att under spelets gång samla på sig olika bonusar i form av free spins och så kallade ”re-spins”.

Symbolernas betydelse i spelet

Wild-symbolen ersätter alla andra symboler i spelet förutom scatter och det ökar dina chanser till vinst avsevärt. Får du minst två stycken wild- symboler får du dessutom ett extra re-spins, vilket ger dig ytterligare chanser att vinna. För varje ytterliga wild-symbol som landar får du ännu ett re-spin. Spelets högst betalda symbol är champagneflaskan följd av melon- och apelsindrinken. De övriga premiumsymbolerna är ananas- och kokosnötdrinken.