Slots O’ Gold Megaways

Älskar du Irland så har du kommit helt rätt! Spelet Slots O’ Gold Megaways handlar om denna magiska gröna ö och du kan riktigt känna av den irländska känslan när du spelar. Detta tack vare symbolerna som på något sätt relaterar till landet samt den härliga irländska bakgrundsmusiken som hjälper dig att få den där härliga känslan.

Härlig känsla i Slots O’ Gold Megaways

Det här gröna och härliga spelet kommer från spelutvecklaren Blueprint som även ligger bakom spelet Mars Attacks. Spelet Slots O’ Gold Megaways passar alla eftersom du själv kan ställa in myntvärdet. Spelet är enkelt att förstå sig på och det finns även ett extra hjul för ökad spänning. Du vill absolut inte missa denna fantastiska bonus som spelet erbjuder. Eftersom du spelar med megaways så har du oändligt många vinstkombinationer som kan ge dig en riktig storvinst!

Spännande spelfunktioner och jackpott

Som vi nämnde ovan och som gör att denna spelautomat sticker ut lite är dess Megaway-funktion. Här har spelutvecklaren Blueprint sett till att utöka spelarnas vinstchanser. Istället för att ha 30 vinstmöjligheter får du här exempelvis 1500 vinstmöjligheter. Det blir ännu mer spännande när du håller utkik efter spelets mystery-symbol som i sin tur kan förvandlas till en annan slumpmässig symbol. Slots O’ Gold Megaways erbjuder även en progressiv jackpott vilket betyder att den växer ju fler som spelar.

Ett fartfyllt och grönt spel

Älskar du Irland samt är ute efter ett spel med en progressiv jackpott har du kommit rätt. Det är ett spel som verkligen fångar den irländska känslan tack vare bakgrundsmusiken och symbolerna. När det kommer till spelfunktioner finner du de mest klassiska samt en Megaway-funktion som förgyller hela spelupplevelsen. Du kan enkelt ställa in myntvärdet i början och sedan är det bara att börja spela!