Roulette strategier

Roulette är ett minst sagt spännande spel och det är även ofta den klassiska symbolen för casinon. Säkert undrar du över olika strategier som ökar dina chanser att vinna på roulette. Det är inte helt hopplöst när du vill använda dig av strategier, det är dock viktigt att du kommer ihåg att roulette är ett spel som påverkas av slumpen.

Välj europeisk roulette

Det amerikanska roulettehjulet har 38 fack som kulan kan landa i medan det europeiska hjulet endast har 37. Därför är oddsen lite mer på din sida när du spelar europeisk roulette och du har helt enkelt större chans att gissa rätt. En strategi som är lätt att följa är den vid namn Martingalesystem. Denna innebär att du satsar på en färg tills du vinner, om du inte vinner höjer du insatsen vid nästa runda.

Olika strategier i roulette

Paroli är en annan populär strategi som spelare ofta använder sig av. Den är väldigt lik Martingale-systemet, skillnaden är dock att istället för att dubbla vid förlust kommer man att dubbla efter en vinst istället. Denna teknik är passande för spelare som tycker om att höja stämningen vid bordet. Det finns även ett flertal mer avancerade strategier tillgängliga för spelarna.

Fungerar strategier i roulette?

Är det värt att lägga ned tid på att lära sig en strategi i roulette undrar du säkert? Det finns ingen vetenskaplig fakta som visar att dessa strategier fungerar och det finns inget sätt att knäcka roulettehjulet. Dock kan du vinna genom att vara konsekvent när du spelar. Genom att till exempel aldrig byta färg kommer du att vinna förr eller senare.