NRVNA slot

Slotspelet NRVNA är utgivet av den svenska speltillverkaren NetEnt och handlar inte om kultbandet med samma namn utan om det yttersta, andliga målet inom buddhismen. Spelet har en RTP på 96,6 %, men saknar progressiv jackpot liksom de flesta spel från samma utvecklare. I stället har du möjlighet att få en stor maxvinst på 10.000 euro. Spelet är mobilanpassat och har fin grafik med animationer och ljudslinga.

Symboler och free spins

När du spelar NRVNA har du 5 hjul, 3 hjul och 30 vinstlinjer till ditt förfogande. De symboler som finns i spelet har tagit inspiration från de klassiska spelautomaterna så som diamanter, hästskor, körsbär, klockor, 7:or, fyrklöver och pokertecknen. Spelet bjuder dessutom på wildsymboler, scattersymbol och free spins. 3 scattersymboler ger 10 free spins, 4 scattrar 15 stycken och 5 scattersymboler ger 30 stycken free spins. Under frisnurren kan du dessutom vinna ännu fler snurr.

Hur spelar du NRVNA?

Intervallen på insatsen som du kan spela för ligger mellan 0,30 och 150 euro. Du kan även reglera antalet aktiva vinstlinjer som du vill spela på. Under free spins omgången kan du dessutom dra nytta av en 3x multiplikator som aktiveras genom wildsymboler. Om du får upp fler scattersymboler under rundan så återaktiveras bonusrundan vilket kan ge dig riktigt stora vinster.

Spelautomat med himmelska vinster

NRVNA är en spelautomat från den kända speltillverkaren NetEnt som saknar en progressiv jackpot men där du kan vinna en maxvinst på 10.000 euro tack vare generösa free spins-rundor med 3x multiplikator, snurren aktiveras genom en scattersymbol. Spelet har en bra RTP på 96,6 % och spelas på sedvanliga 5 hjul och 3 vinstrader. Du kan enkelt spela från både mobil och dator.