Lady Robin Hood

Lady Robin Hood är en spännande spelautomat från Bally Technologies. I detta spelet bjuds det på ett tema med den kvinnliga motsvarigheten till den klassiske Robin Hood, men med samma mål. Att stjäla från de rika och sedan ge till de fattige. Temat är en aspekt som gjort spelet så populärt, att det har en fantastisk grafik och trevliga vinster bidrar dock även till populariteten.

Så här fungerar Lady Robin Hood

Att spela Lady Robin Hood är inte särskilt svårt. Spelaren justerar först sin insats och trycker sedan på ”snurr”-knappen. För att det ska bli vinst krävs det att minst tre likadana symboler hamnar på en av de tillgängliga linjerna. Det finns även speciella symboler som kan öka spelarens vinstchans, till exempel wild-symboler som kan ersätta andra på spelplanen och bilda vinnande kombinationer.

Specialfunktioner i Lady Robin Hood

Lady Robin Hood går att beskriva som en enkel spelautomat. Spelaren justerar insatsen, snurrar på hjulen och kan vinna. Men Bally Technologies har även valt att lägga till lite specialfunktioner. Förutom wild-symbolen som ersätter andra symboler finns det även en bonusfunktion. Denna funktion aktiveras slumpmässigt och innebär att Lady Robin Hood börjar skjuta pilar på banan. Symbolerna de landar på omvandlas då till en wild-symbol.

Spela på alla enheter

Lady Robin Hood är en rolig videoslot med intressanta funktioner. Grafiken ligger på topp och temat bjuder på något unikt som många spelare inte stött på tidigare. Med tanke på hur många som idag väljer att spela på sin mobiltelefon har Bally Technologies sett till att detta spel även fungerar på alla enheter. Det är alltså möjligt att spela oavsett var man befinner sig.