Jimi Hendrix spelautomat

Jimi Hendrix är en slot skapad av NetEnt, baserad på artisten Jimi Hendrix och hans musik. Den släpptes 2016 och finns tillgänglig både via datorer och mobila enheter. Den har en härlig blandning av musik och bonusfunktioner samt att insatsmöjligheterna varierar från lågt till högt. Det innebär att spelautomaten passar både lågbudgetspelare och storsatsare.

Tema och tekniska detaljer

Temat är Jimi Hendrix och hans artisteri, du hittar symboler som elgitarrer, LP-skivor och Jimi Hendrix i egen hög person. I bakgrunden hör du musik, självklart bestående av Hendrix gitarrspelande. Spelet har låg volatilitet samt en hög återbetalningsprocent (RTP) på 96,90 procent. Du spelar på fem hjul med tre rader av symboler samt 20 stycken fasta vinstlinjer. Satsa från 2 kronor upp till 2 000 kronor.

Gott om generösa bonusfunktioner

Om du vill spela med mycket bonus finns det gott om specialfunktioner i spelautomaten från NetEnt. Du kan till exempel aktivera en Purple Haze-funktion och Red Guitar Re-Spins. Får du fram tre scatter-symboler aktiveras en pick and click-funktion med fyra olika vinster. Du kan antingen få en myntvinst eller aktivera ett av tre free spin-lägen. En wild-symbol föreställandes Jimi Hendrix fungerar som substitut för vilken annan symbol som helst, utom scattern.

Jimi Hendrix slot med bra vinstchanser

Jimi Hendrix Spelautomat är ett spännande spel med bra vinstchanser. Den låga volatiliteten gör att du kan räkna med regelbundna vinster när du snurrar på hjulen. Det är roligt med tre olika free spin-lägen då det skapar variation i spelupplevelsen. NetEnt är kända för högkvalitativa spel med innovativa funktioner och den här är sannerligen inget undantag. Du kan dessutom provspela den gratis i demoversion på många casinon.