Hot as Hades

Hot as Hades lanserades av spelleverantören Microgaming, som idag anses vara en av de största och bästa. Spelautomaten är relativt enkel i designen jämfört med leverantörens andra slots. Det är dock det som har gjort den så bra. Hot as Hades bjuder på det klassiska spelplanen 5×3 och har ett tecknat tema som är inspirerat av den grekiska mytologin.

Så fungerar Hot as Hades

Hot as Hades har en spelplan på 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. För att vinna krävs det tre likadana symboler i rad precis som i de flesta spelautomater. En spelomgång startas när spelaren väljer satsningen och snurrar på hjulen. Det finns dessutom ett antal symboler som kan öka chansen att få en vinnande kombination, till exempel scatter-symbolen. Det finns även roliga bonusspel och bonusfunktioner.

Bonusfunktioner i Hot as Hades

Trots att Hot as Hades till en början ser ut som en enklare spelautomat gömmer det sig några speciella funktioner i spelet. En funktion är bonusspelet ”Jakten på Kristallhjälmen”. Den består av fem världar där spelaren ska trycka på fem olika föremål i varje värld. För att trigga bonusspelet måste spelaren först få tre scatter-symboler. Det finns också möjlighet att få free spins i spelet. Men i stället för att snurra fram vissa symboler kommer den funktionen att triggas slumpmässigt.

Spela Hot as Hades på fler enheter

Hot as Hades är en snygg spelautomat som kombinerar ett klassiskt utseende med spännande bonusfunktioner. Spelet fungerar lika bra på alla enheter vilket gör det möjligt att spela oavsett var man befinner sig, Det tecknade temat tar med spelaren på en resa genom grekisk mytologi och genom att snurra fram tre scatter-symboler triggas bonusspelet. Kort sagt är det en spelautomat som bjuder på unika delar utan att vara svårt att spela.