Foxin’ Wins

Foxin’ Wins slot tar dig med till en herrgård där du får möta aristokratiska rävar. Det här är en slot med valmöjligheter för väljer du att spela superbet så ökar mängden wilds genom att en rävunge ändrar på en symbol. Foxin’ Wins har flera roliga specialfunktioner med bland annat free spins och två olika bonusar.

Bonusar i Foxin’ Wins

Bakom Foxin’ Wins slot står spelutvecklaren Nextgen Gaming och de har verkligen lyckats med att skapa ett underhållande spel. Gillar du bonus så finns det här två stycken som sker slumpvis. Efter en vinst kan Mr Fox, räven med smoking, dyka upp och öka din vist genom att strö mynt från en gyllene kittel. En annan bonus är då Mr Fox fångar en Leprechaun och håller honom upp och ned så mynt rasar ur hans fickor.

Scatter ger free spins

För att vinna free spins så behöver du tre stycken scatter. Det är symbolen med den gyllene kitteln som är scatter och du får tio free spins där varje vinst har en multiplikator på x2. Under dina gratissnurr är rävungarna som delar ut wilds aktiva vilket gör att du får en större vinstchans. I Foxin’ Wins finns även en funktion med kvitt eller dubbelt där du spelar på kort efter varje vinst om du vill.

En charmig slott

Foxin’ Wins är en underhållande och charmig slot som lanserades redan 2013 och som fortfarande är ganska populär. Det går att spela både från mobilen, plattan och datorn utan att det påverkar din spelupplevelse. Som mest går det att vinna 100 000 mynt vilket kan ge en riktigt fin vinstsumma eftersom du kan spela för hela 1250 euro. Spelplanen består av 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer.