BingoLotto

Bingolotto logga

Vem har inte spelat BingoLotto eller åtminstone känner någon som har spelat? Under flera års tid var BingoLotto ett av det mest folkkäraste spelet som fans.

Många känner säkert till Leif ”Loket” Olsson. Än idag så är spelet mycket populärt och håller samma höga kvalitet. BingoLotto sänds varje vecka på en tid som passar hela familjen och erbjuder underhållning på hög nivå med många fina vinster.

Folkkäraste Bingospelets berg- och dalbana

BingoLotto lanserades redan 1989 på en lokal TV-kanal i Göteborg. Två år senare fick TV4 rättigheterna att sända BingoLotto. Genom åren så har programmet både haft sina upp- och nedgångar. Det har bytts programledare, skett kanalbyte och spelen har ändrats. Programmet var som mest populärt under 90-talet när programledaren hette Leif ”Loket” Olsson. Vid årsskiftet 2007/2008 ändrade programmet kanal till TV4 Plus vilket fick tittarsiffrorna att rasa. Idag heter programledaren Rickard Olsson och BigoLotto är återigen populärt.

Ett underhållningsprogram med höga vinster

Sedan BingoLotto återigen gjorde ett kanalbyte tillbaka till TV4 så har tittarsiffrorna ökat igen. Det som gör BingoLotto så unikt är att förutom att man kan vinna höga vinster så varvas även programmet med underhållning så som olika gäster, uppträdanden och livemusik. BingoLotto är ett spel som passar alla åldrar. Oavsett om du spelar ensam, med din sambo eller ihop med familjen så passar BingoLotto.

BingoLotto – ett spel som håller

Trots internets framfart och nya bingospel som hela tiden ploppar upp så är BingoLotto ett spel som aldrig går ur tiden och fortsätter leverera bra underhållning och roliga spel till svenska folket. Programmet har under årens gång gått upp och ner men trots sina motgångar så finns fortfarande BingoLotto kvar och är än idag ett populärt program. Kombinationen av roliga spel, höga vinster och en bra mix av underhållning för hela familjen är BingoLottos vinstlott.