Bingo on the Beach

Om du tycker om spel av enklare karaktär kan såväl spelautomater som bingo vara något för dig. Båda spelvarianterna finns hos bingo.com. Under hela våren finns det en kampanj hos dem som gör att du kan vinna Bingo on the Beach. De har dessutom andra kampanjer och bonusar med jämna mellanrum.

Underbar kampanj hos bingo.com

Vad innebär det att vinna Bingo on the Beach? Det är en solig bingoresa som bär av till Spanien. Du får ta med dig en vän och dessutom träffa andra bingo- och slotsfantaster. För att ha chansen att vinna resan kan du varje vecka fram till elfte mars delta i en turnering. Det är två spelare som vinner biljetter varje vecka, men det finns även tre andra sätt att vinna på.

Tre specialkategorier för att vinna

Du behöver alltså inte kamma hem vinsten i turneringen för att vinna biljetter till en solig bingoresa. De tre specialkategorierna som också kan ge dig biljetter är bästa chattkompis, bästa motivering och hederspriset. Om du är en trevlig och hjälpsam chattkompis, har en riktigt bra motivering till varför just du ska vinna biljetterna eller är en riktigt lojal spelare kan du också kamma hem priset.

Kom igång redan idag

För att maximera dina chanser att vinna biljetter till resan är det bra att delta i turneringarna varje vecka. Bingo on the Beach går av stapeln mellan den 9 och 12 maj 2019, så se till att boka in det i kalendern redan nu ifall turen skulle vara framme och just du vinner resan. Givetvis kan du även nyttja de andra bonusarna hos bingo.com också!