Bertil Bingo Recension

Bertil Bingo har funnits i över 10 år och vet hur man gör bingo på nätet riktigt roligt. Bertil Bingo har bland annat en gratisbingo som går på morgonen runt klockan nio. På kvällen mellan 18 och 22 är en chattvärd online vilket gör att bingospelet känns mycket mer socialt. Utöver de här tiderna finns det möjlighet till bingospel var femte minut, dygnet runt på Bertil Bingo.

Kan man få bonusar på Bertil bingo?

bertil bingo logoJa, absolut! Om du gillar att spela bingo online och vill ha en saftig bonus så har du kommit rätt. Hos Bertil bingo får alla nya kunder 20 free spins direkt vid registrering. Med andra ord kan du börja spela innan du ens har gjort din första insättning. När du sen väljer att sätta in pengar så tredubblar Bertil Bingo din insättning upp till 900 kronor. Som en sista bonus får du ytterligare 100 free spins vid din första insättning.

Bertil i mobilen

Tyvärr så går det inte att spela bingospel i mobilen. Å andra sida så erbjuder Bertil casinospel som du enkelt kan nå via webbläsaren på din mobil eller surfplatta. Utbudet är inte lika stort som i datorn men det är valt med omsorg. Dessutom så gillar vi att man inte behöver böka med att ladda ner någon app utan kan spela direkt via webbläsaren.

Kundtjänst och sammanfattning

Bertil Bingo har en kundtjänst telefon som du kan ringa helt kostnadsfritt. Personalen är alltid glad och trevlig och hjälper dig med alla frågor du kan tänkas ha. Ja, som du märker så finns det många fördelar med Bertil Bingo. Det är lite synd att man inte kan spela just bingo på telefonen men det kompenserar de för med hjälp av sina fantastiska och unika bingospel som finns på datorn.