Archangels Salvation

I den nya spelautomaten Archangels: Salvation från NetEnt är det kampen mellan gott och ont som är i fokus. Godheten är förkroppsligad i en vacker ängel och ondskan i en grym djävul. Spelet är fullt av underhållande bonusfunktioner och överraskningar. Bland annat är spelplanen ovanligt stor – hela 100 vinstlinjer på automatens sex hjul och tolv rader.

Ängeln och djävulen

NetEnt har gett wildsymbolen i den här sloten en annorlunda karaktär då den täcker hela fyra rutor i spelet. Lyckas du snurra fram den så kommer spelets huvudkaraktärer att väckas till liv. Det finns två ”hots spots” på spelplanen, den nedre representerar helvetet och den övre himmelen. Det räcker att bara en del av symbolen hamnar innanför något av området för att aktivera funktionen som ger dig möjlighet till bonus. Skulle hela symbolen hamna innanför aktiveras funktionen fyra gånger.

Så fungerar bonusfunktionen

Skulle wildsymbolerna hamna i himmelsområdet genereras det staplar av symboler föreställande jokrar. Hur många jokrar som genereras beror på hur stor del av wildsymbolen som är innanför området och staplarnas längd kan variera från tre till fem symboler av jokrar. Hamnar wildsymbolen i helvetet genereras också jokrar men de placeras inte ut i staplar utan kastas ut huller om buller över spelplanen. I helvetet kan fler jokrar genereras än i himlen.

Möjlighet till free spins

Självklart finns det även möjlighet att vinna free spins i Archangels Salvation. För att få dessa måste man lyckas pricka in scattersymbolen som täcker två rutor. Antalet free spins beror på hur många symboler man får in. Man kan få upp till 25 free spins om man lyckas snurra fram sex stycken scatters. Med den här sloten har NetEnt återigen tänjt på gränserna för kasinospel.