Aloha – Cluster Pay

Aloha – Cluster Pays är en videoslot med ett tropiskt tema. Det är spelutvecklaren NetEnt som har skapat spelautomaten som lanserades 2016. Du vinner genom att landa kluster av symboler, minst nio matchande symboler ger vinst. Slotens uppbyggnad består av det klassiska formatet med fem hjul och fem rader, eftersom det är klustervinster som gäller finns inga vinstlinjer.

Symboler och bonusfunktioner

I Aloha Cluster Pays stöter du på symboler i form av snäckskal, blommor, ananasar, kokosnötter samt tiki-masker. Du kan även aktivera bonus i spelet, det finns både re-spins och free spins att kamma hem. Spelet har också en wild-symbol som ger dig större möjlighet att kamma hem en vinst. Staplade symboler finns också i spelet. Under spelets free spins-läge kan symbolerna med lågt värde falla bort.

RTP och volatilitet

NetEnt brukar alltid erbjuda en generös RTP i sina spelautomater och det gör de även här. Aloha har en återbetalningsprocent på 96,42 %, vilket innebär bra vinstmöjligheter. Spelets volatilitet är klassad som låg, vilket innebär att du kan räkna med klirr i kassan ganska regelbundet. Det är ett perfekt spel för dig som inte har tålamod att vänta länge mellan vinsterna.

Vinn härliga vinster i Aloha – Cluster Pays

Du kan vinna en hel del när du spelar Aloha – Cluster Pays, även om spelautomaten inte har någon progressiv jackpott. Dessutom kommer du ha roligt när du spelar tack vare den snygga designen och alla innovativa bonusfunktioner. Du kan satsa så lite som 1 krona ända upp till 2 000 kronor per snurr. Detta är ett spel som passar alla typer av spelare som gillar slot.